back

44/floors News

30/01/2014 21:32 PM

OBJECT

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari vindt de ‘Art Rotterdam Week’ plaats. Een week waarin benoemenswaardige kunstbeurzen zich vestigen in de stad, zoals Art Rotterdam in de Van Nellefabriek, OBJECT Rotterdam in de centrale hal van De Rotterdam en de RAW Art Fair in de naastgelegen Cruise Terminal.

44/floors is een samenwerking aangegaan met design beurs OBJECT. OBJECT is de beurs voor eigentijds design en toont het unieke werk van een selectie galeries, designers, modevormgevers en kunstenaars. Volgende week kunnen verzamelaars, professionals en andere design- en kunstliefhebbers hier terecht voor een uitgebreid aanbod van actuele nationale en internationale ontwerpen. Tijdens de beurs bieden we bezoekers de unieke kans om de appartementen op de 30e verdieping van de woontoren te bekijken, die speciaal voor OBJECT zijn ingericht door gerenommeerde ontwerpers en design labels. Een unieke kans om deze ontwerpen te zien op 100 meter hoogte met een spectaculair uitzicht!
 
De verdieping is toegankelijk voor bezoekers van de beurs (kaarten zijn te koop in de centrale hal van De Rotterdam) gedurende de openingstijden van OBJECT. Wij geven 10 x 2 toegangskaarten weg voor OBJECT. E-mail uw adres gegevens (uiterlijk zondag 2 februari) naar info@44floors.com en wij verloten de kaarten onder de inzendingen. Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op de website van OBJECT.